skip to Main Content
Beewair – Idealan Za Kancelarije, Vrtiće,  škole, Ordinacije, Salone Lepote, Fabrike…

Beewair – idealan za kancelarije, vrtiće, škole, ordinacije, salone lepote, fabrike…

Beewair tehnologija uklanja sve molekule zagađivača (virusa, bakterija, klica, plesni, alergena, isparivih organskih jedinjenja, neprijatni mirisi) patentiranim fizičko-hemijskim postupkom nazvanim DBD-Lyse (pražnjenje dielektrične barijere koja stvara slobodne radikale), u komori za obradu (reaktor), pre njihove mineralizacije (rekompozicija u stabilne molekule koji već postoje u vazduhu, azotu, kiseoniku, vodi…) da bi se ponovo dobio izvorni vazduh.

Jednostavnije rečeno Beewair:

* Usisava zagađen vazduh

* Razbija molekule zagađivača virusa, bakterija, buđi, plesni, ozon, alergene, ispariva organska jedinjenja

* Mineralizacijom pretvara razložene molekule u stabilne molekule prisutne u vazduhu – ugljenik, azot, kiseonik, vodonik.

Zato je pravo rešenje za profesionalce.

Vazduh u svakom zatvorenom radnom prostoru prepun je virusa i bakterija koji se vremenom akulumuliraju a da mi to ne primetimo. I tada na scenu stupa Beewair – koji omogućava da uživate u čistom vazduhu.

Revolucionarna Beewair tehnologija omogućava da sami stvorite zaštitni balon čistog vazduha koji će vam pomoći da sačuvate zdravlje vaših zaposlenih i klijenata.

Renomirani instituti i laboratorije dokazale su dobrobiti ove tehnologije po zdravlje najmlađih, najranjivijih i najstarijih grupa u vrtićima, domovima za starije i bolnicama. Na primeru praškog vrtića za decu opremljenog tehnologijom Beewair dokazane su smanjene stope odsustva dece iz medicinskih razloga za 42%. Ovi rezultati se mogu objasniti smanjenjem zagađivača u vazduhu i uništavanjem aktivnih hemikalija koje menjaju imuni sistem.

Slični rezultati su potvrđeni istraživanjem sprovedenim u EPAHD domovima za stare u francuskoj grupi Korian, gde tokom jedne i po godine nijedan stanovnik nije bio zaražen tokom vrhunca gripa i gastroenteritisa.

Pored bolnica i domova zdravlja, Beewair tehnologija se pokazala kao pravo rešenje za stomatološke ordinacije i rešavanje problema patogena u aerosol česticama nastalih od upotrebe turbina ili mikromotora koji projektuju vodu. Naime, ove mikro-kapljice stvaraju aerosol koji ostaje u vazduhu četiri sata i sadrže mikroorganizme iz usta pacijenta.

Beewair kompanija takođe je bila ovlašćena da predlaže rešenja najosetljivijim industrijama u smislu zagađenja (Zone ATEKS: ATmosphere EXplosive). Fabrike su bile u mogućnosti da nastave sa radom zahvaljujući Beewair rešenjima, koja su pomogla u ispunjavanju standarda kvaliteta vazduha i održavanju otvorenosti lokacije.

Naša tehnologija spojena je i sa najobičnijim životnim situacijama i fenomenima, pa su pušači i njihove porodice, osobe koje pate od alergija i starije osobe, brzo uočili značajno poboljšanje svoje dobrobiti i udobnosti kroz tretman svojih domova sa Beewair tehnologijom.

Međutim, osim što čisti vazduh, Beewair pomaže da zaštitite zaposlene od sezonskih bolesti, koje su najčešći razlog odsustvovanja s posla.

Zato odaberite pravo rešenje. Beewair možete da koristite za stanove, kuće, kancelarije, vrtiće, stomatološke ordinacije, frizerske salone, kozmetičke salone, laboratorije, zdravstvene ustanove, apoteke, domove za stare, fabrike…

Back To Top