skip to Main Content
Beewair Poboljšava životne Uslove Svuda U Svetu

Beewair poboljšava životne uslove svuda u svetu

Od 2014. godine, otkad je počela proizvodnja Beewair uređaja, na hiljade renomiranih prečišćivača vazduha instalirano je širom sveta, a taj trend posebno uzima maha u poslednje vreme, ponajviše zahvaljujući činjenici da Beewair tehnologija čisti vazduh od virusa – adenovirusa tip 5, H1N1 i korona virusa, što je dokazano laboratorijskim ispitivanjem na Institutu Paster (Ref. VirPath / Paster Izveštaj br BV20140611E2 od 26. juna 2014. i 10. jula, DBVM201407E1, 2014).

S obzirom na pandemiju novog korona virusa i njegovu sposobnost da se dugo zadržava na površinama, pa čak i u vazduhu, mnoge zdravstvene ustanove, vrtići, škole, sportski klubovi, avio-kompanije i druge ustanove i kompanije odlučili su se da, iz bezbednosnih razloga, posegnu za dodatnim merama dezinfekcije Beewair uređajem.

Primera u svetu je zaista mnogo, ali je možda i najupečatljivija brzina kojom su još na početku pandemije korona virusa avio-kompanije postavljale Beewair uređaje u svoje letelice, kada se poput slučaja u Pragu otkrije da je na letu bilo putnika zaraženih korona virusom. Priložene fotografije pokazuju slične događaje, budući da virus ne bira mesto i okruženje, pa su Beewair uređaji postavljani i na kongresu stomatologa i u svlačionice sportskih klubova, konkretno u Hokejaškom klubu Banska Bistrica, kao i na·Aerodromu SLIAČ u istom gradu.

U Slovačkoj, u Univerzitetskoj bolnici u Bratislavi na Odeljenju za dugotrajno obolele takođe su postavljeni Beewair aparati kao brana ulasku virusa u bolnička odeljenja, u DFNSP u Banskoj Bistrici na Odeljenju za onkologiju – hematologiju i na Dečjem odeljenju, u Vojnoj bolnici u Ružomberoku, Istočnoslovačkom institutu za bolesti srca i krvnih sudova, Univerzitetu za veterinarstvo i farmaciju i Tehničkom univerzitetu TUKE u Košicama, Nacionalnoj kompanija za auto-puteve…

Beewair je postao deo arsenala za odbranu od epidemije i u Poljskoj, u GIN Centar bolnicama za veštačku oplodnju u Krakovu, Katovicama i Čenstohovi, kao i u Češkoj u objektima·Predškolske ustanove Masna Prag.

Slično je i u zapadnom delu evropskog kontinenta, gde samo u Francuskoj ima 1.800 instaliranih Beeewair uređaja zahvaljujući činjenici da su njihovu efikasnost potvrdile tamošnje eminentne laboratorije „Paster“, „Intertek“ i „Virpath“, koja je deo Francuskog nacionalnog referentnog centra za grip i respiratorne viruse.

Na taj način kompanija Beewair u praksi ostvaruje deo vlastite vizije – poboljšava životne uslove svuda u svetu.

Back To Top