skip to Main Content
Mercator-S Pomogao Medicinskim Radnicima Donacijom Beewair Uređaja

Mercator-S pomogao medicinskim radnicima donacijom Beewair uređaja

Od početka pandemije izazvane korona virusom imali smo priliku, svi širom zemaljske kugle, da primetimo razne fenomene koji idu uz pošast kao nekakva počasna straža, pa čak i u nekim slučajevima pandemija prolazi kroz te fenomene kao kroz kakav špalir.

Pa smo tako primetili i paniku, i sindrom lako ćemo, i lažne vesti, i potpuno odsudstvo ljudskosti i solidarnosti u mnogim slučajevima, kao i činjenicu da među nama postoje i neki koji gledaju vlastite sitne interese mnogo više nego li na zdravlje svoje okoline, čak i one najbliže. Naravno, notirali smo i pozitivne slučajeve, od zdravstvenih radnika, policajaca i vojnika pa sve do požrtvovanih trgovaca koji su naporno radili kako nam ništa ne bi nedostajalo, zbog kojih u ovo teško vreme građansko društvo konačno ima svoje heroje, s kojima je inače u deficitu.

I tako je ona dobro poznata konstrukcija, po kojoj zlo i nevolja bude i ono najbolje u ljudima, dobila potvrdu i u slučaju kompanije Mercator-S, koja je najbolju verziju sebe iskazala donacijom Beewair uređaja Klinici za infektivne i tropske bolesti u Beogradu.

Time je ovaj trgovinski gigant pokazao šta znači društvena odgovornost i ljudska potreba da se pomogne onima koji su na prvoj liniji odbrane od korona virusa, kojima je takva pomoć, a i svaka druga, dobrodošla u teškim trenucima kojima smo svi bili izloženi.

Back To Top