skip to Main Content

Reference

U maju 2018. godine, instalirana baza Beewair ima 2.500 komada opreme, uključujući 1.800 u Francuskoj.
Redovnim praćenjem korisnika i stalnim poboljšanjima omogućeno je da se ove instalacije kvalificiraju veoma dobrim odnosom kvaliteta / funkcionisanja.

U domenu zdravlja

BEEWAIR tehnologiju već koriste zdravstveni profesionalci koji su bili u stanju da testirajui i validiraju proces.
U domenu industrije
Poznate industrije kao što su ALSTOM, H&M, STEF su želeli da iskoriste tehnologiju BEEWAIR. Projekti su u toku realizacije.
BEEWAIR takođe je ovlašćen da interveniše na lokacijama koje su klasifikovane kao SEVESO i GYPHISE posebnim kvalifikacijama, odnosno da predlaže svoja rešenja najosetljivijim industrijama u smislu zagađenja (Zone ATEKS: ATmosphere EXplosive).
Fabrike su bile u mogućnosti da nastave sa radom zahvaljujući BEEWAIR-ovim rešenjima, koja su pomogla u ispunjavanju standarda kvaliteta vazduha i održavanju otvorenosti lokacije.

U svakodnevnom životu

Pušači i njihove porodice, osobe koje pate od alergija i starije osobe brzo su uočili značajno poboljšanje svoje dobrobiti i udobnosti kroz tretman svojih domova sa BEEWAIR tehnologijom.

Preduzeće BEEWAIR podržava OSEO i Regionalni Savet Burgonje.
Preduzeće BEEWAIR je dobilo zlatnu medalju na konkursu LEPINE.
Preduzeće BEEWAIR je primilo posebnu pohvalu Nexity « Dobrobit i kvalitet života u zgradama » za tehnigologiju DBD-Lyse.
Preduzeće BEEWAIR je primilo medalju Ministra Spoljne trgovine.

Back To Top